Ufosoft logo and map of north west europe Ufosoft logo and map of north west europe

Stillinger


Programutvikler

For å bistå oss med videreutvikling skal vi vinteren 2017 ansette en programmerer som får til oppgave å konvertere dagens løsninger fra Visual Basic 6 (VB6) til Xojo, samt utvikle nye løsninger i Xojo.

Det er altså VB6, et av verdens mest populære utviklingsverktøy, som har vært gjeldende fram til nå. Men selv om Microsoft garanterer at dette vil fungere fram til 2024, har vi besluttet å gå over til Xojo, som er mye mer et verktøy for framtiden. Les mer om dette på www.xojo.com.

Vi ønsker at søkerne har følgende kvalifikasjoner, så langt mulig:

  • Utdannelse på minimum bachelornivå innen IT, alternativt lengre relevant praksis
  • Er vant med å jobbe selvstendig og effektivt, med sterk resulatorientert legning, og med god evne til å se problemstillinger fra kundens side
  • Har kunnskaper om lover og regler innen lønn, HR og regnskap
  • Har erfaring med Visual Basic eller Xojo, eller relaterte programmeringsspråk
  • Har kompetanse på SQL og relasjonsdatabaser
  • Har bakgrunn fra web-programmering

I så fall kan vi tilby deg:

  • En spennende stilling i et firma som har stort vekstpotensiale
  • Lønnsbetingelser basert på erfaring, kompetanse og prestasjonsnivå
  • Anledning til å være delaktig i å forme det nye konseptet vårt, et konsept for framtiden

Vi holder til i egne lokaler på Fatland på Halsnøy i Kvinnherad kommune, i rolige og svært naturskjønne omgivelser. Det er 10 min til Sæbøvik, som er lokalt sentrum (10 butikker), og 15 min til Husnes (60 butikker). Halsnøy har 2000 innbyggere, Kvinnherad kommune har 13 000. Det er undersjøisk tunnel til fastlandet, der du med bil når Rosendal på 40 min, Odda på 1:20, og Oslo på 6:30.

Bergen og Flesland når du på under to timer med hurtigbåt. Stord flyplass på godt under timen, og Haugesund lufthavn på halvannen time.

Vi ønsker primært at de som tilsettes arbeider ved vårt kontor, slik at de lettere kan integreres i et godt fagmiljø. Hus er vi behjelpelige med å skaffe. Imidlertid diskuterer vi gjerne andre løsninger med de rette personene.

Datamiljøet på stedet må sies å være rimelig godt, ved at også Adonis AS har hovedkontoret på Halsnøy, tross et rimelig stort internasjonalt engasjement.

Har du spørsmål, kontakter du gjerne daglig leder Arne Gjerde på arne.gjerde@ufosoft.no . Søknad vedlagt CV og eventuelle attester kan du sende til samme adresse, eventuelt til info@ufosoft.no .